Mijn favoriete blogs

Wat vind ik het toch leuk om blogs te lezen. Het is zo onderhand echt een hobby van me en het is elke ochtend weer een feestje om al die leuke blogs te lezen en te bekijken. Ik vind het zelf altijd erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken en ik hoop jullie ook. Ik deel vandaag mijn favoriete blogs met jullie!

Ik zet ze maar gewoon in willekeurige volgorde want ik vind ze allemaal even leuk πŸ™‚

Twinkelbella http://www.twinkelbella.nl/ Twinkelbella, de blog van Saskia. Ze schrijft over het moederschap maar ook over beauty en lifestyle en haar blog is toch echt een groot favoriet van mij, superleuk! Eigenlijk vind ik al haar artikelen leuk om te lezen en ze lijkt mij gewoon een heel lieve vrouw.

Kelly Caresse http://www.kellycaresse.nl/Β  De blog van Kelly, heel leuk om te lezen. Ze is moeder van twee meisjes en schrijft daarover, maar ook over andere dingen. Als je haar nog niet kent neem dan zeker een kijkje op haar blog!

Vaker Vrolijk http://www.vakervrolijk.nl/ De blog van Romy. Ik volg haar nog niet zo heel lang maar haar blog is vanaf het moment dat ik haar blog ontdekte een favoriet. Ze schrijft eigenlijk over van alles en ik word zeker heel vrolijk van haar blog!

Alboe http://www.alboe.nl/ De blog van Kim en Ilonka. Hele leuke blog over het moederschap, recepten, gezondheid, lifestyle, eigenlijk over van alles. Echt heel leuk om te volgen en het dochtertje van Kim is superschattig ❀

Life by Annemijn http://lifebyannemijn.nl/ De blog van Annemijn. Ook zij blogt over van alles en haar blog is een groot favoriet geworden. Ze is echt heel leuk om te volgen en ik lees haar artikelen heel erg graag.

Bijzonder Klein Wonder http://bijzonderkleinwonder.nl/ Blog van Michelle, moeder van een heel schattig zoontje, Morris. Ze schrijft vooral persoonlijke artikelen en moederschap gerelateerd, ik vind het heel leuk om te lezen en haar plogs elk weekend zijn heel gezellig en het geeft een leuk kijkje in haar leven. Aanrader πŸ˜‰

Er komt later nog een deel twee van dit artikel online waarin ik de rest van mijn favoriete blogs laat zien!

Welke blog kende jij nog niet? En welke blogs zijn wat jou betreft echte aanraders? Laat het me weten in de reacties!

Afbeelding via pinterest.

 

 

Advertenties

21 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s